Gratis fragt ved ordre over 300 kr.
Kurv 0

Forårspizza med kikærter, pesto og kartofler

Aftensmad Bagværk Hampemel

Forårspizza med kikærter, pesto og kartofler

4 stk.

 

Pizzadej:

400 g hvedemel

100 g hampemel

2,5 dl vand

25 g gær

1,5 spsk. olivenolie

1 spsk. sukker

1 stk. salt

 

Fremgangsmåde:

1. Opløs gæren i vandet

2. Bland resten af ingredienserne sammen med vandet, gem dog mel til at ælte på

3. Ælt dejen rigtig meget hvorefter dejen kommes i en skål hvor den skal hæve en halv times tid

4. Del dejen i 4 og form runde pizza bundet

5. Kom dit ønskede fyld på og bag dem ved 270 grader i grillen på en pizzasten i 10-12 min. eller i en varmluft ovn på 200 grader i ca. 20-25 min.

 

Kikærte topping (til 2 pizzaer):

1 ds. kikiærter

1 dl ramsløg pesto eller hampepesto

1 stk. sød kartoffel

2 spsk. rapsolie

1 dl fetaost

Salt og peber

 

Fremgangsmåde:

1. Hæld vandet fra kikærterne og kom dem i en skål

2. Tilsæt pesto og mos det sammen med en gaffel til en grov konsistens

3. Massen smøres på pizzabunden

4. Sød kartoffel skrælles og skæres i helt tynde skiver på et mandolinjern og kommes i en skål

5. Tilsæt olie, salt og peber og rør det godt sammen kartoflerne lægges på pizzaen

6. Fetaost kommes på pizzaen efter den er blevet bagt



Ældre post Nyere post


Skriv en kommentar

Please note, comments must be approved before they are published