Ingredienser:
2,5 dl lunken vand
25 g gær
1 tsk. salt
1 tsk. sukker
1 spsk. olie (olivenolie eller hampeolie)
200 g grahamsmel
100 g hvedemel
1 dl afskallede hampefrø
1 dl blandede frø og kerner (evt. ristede hampefrø)
8 gode pølser, skåret i halve
Evt. tomatketchup
Fremgangsmåde:
1. Opløs gæren i vandet
2. Tilsæt salt, sukker og olie
3. Kom melet og frøene i og ælt godt. Pas på ikke at tilsætte alt melet med det samme
4. Lad dejen hæve 1 time
5. Del dejen i 2 og rul hver del ud som en rund pizza
6. Skær begge ud i 8 trekantede pizza stykker
7. Kom evt. ketchup på dejen inden pølsehornene rulles
8. Pensel med æg og pynt med forskellige frø og kerner
9. Bages i 15 min. på 180 grader