Disse nytårskys - også kendt som marengskys - er en sand fryd for både øjne og smagsløg, og de er med til at kaste stjernestøv og ekstra glans ud over nytårsaften 🎆🎇
Disse marengskys er lavet af en fransk marengs, og så er der brugt en stjernetyl til at forme dem i deres fine form. De er lette at lave, og alle i familien kan være med til at give nytårsaftensdesserten lidt ekstra glamour.
Nyråtskys af marengs er en lækker og let dessert, der kombinerer den sprøde tekstur af marengs med den bløde, cremede konsistens af nyrørret. Denne dessert er ikke kun en fryd for ganen, men også en visuel fornøjelse med sine delikate lag og farver. Marengsen tilføjer en sødme og lethed, der gør den til en perfekt afslutning på ethvert måltid.
Pisk æggehvider og sukker til, at marengsen er helt sej og stiv - dette kan godt tage op til 15 minutter.
Begynd at varme ovnen op til 100 °C, almindelig ovnluft.
Kom marengsfyldet i en sprøjte med en stjernetyl og sprøjt marengskysene ud på bageplade beklædt med bagepapir. Drys guldstøv på marengskyssene.
Bag marengskyssene i ca. 1 time ved 100 °C, almindelig ovn. Når tiden er gået, sluk ovnen og lad marengskyssene køle i ovnen til, at den er kold (maks. 45 minutter).
Tip!
Du kan eksperimentere med andet end guldstøv til marengskyssene, herunder forskellig smag og farve - det kunne f.eks. være frysetørret hindbær for at få smukke lyserøde marengskys.
Kommentare (0)
Es gibt noch keine Kommentare. Sei der Erste, der einen Beitrag schreibt!